Нові знання для освоєння майбутньої професії

Студенти спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з к.е.н., ст.викл. Подвірною Т.В. Tetiana Podvirna та к.е.н., доц. Химич І.Г. Iryna Khymych відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке є світовим виробником кабельно-провідникової продукції для автомобілів, а також підприємством з іноземними інвестиціями.

На початку екскурсію пройдено інструктаж з техніки безпеки щодо поводження на даному підприємстві, а також ознайомлено з його техніко-організаційною структурою.

В ході екскурсії студенти дізналися, що основним видом продукції ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» являється кабельна в’язка для таких автомобілів як: Фольксваген Гольф, Ауді А4В8, Ауді С8 та Порше J1; яка виступає їхньою головною електричною функціональністю. Також мали можливість наочно побачити як здійснюються виробничі операції
працівниками даного підприємства щодо збору різноманітних деталей на обладнанні конвеєрного типу.
Крім цього, студентам ґрунтовно розказано про організаційну структуру ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яка складається з десяти відділів – адміністрації, відділу фінансів, відділу планування, відділу логістики, відділу виробництва тощо, кожен з яких має в своєму підпорядкуванні власні підвідділи. Також ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» існують сприятливі умови для діяльності працівників, є можливість кар’єрного росту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *