Факультет економіки та менеджменту успішно провів І міжнародну науково-практичну конференцію «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації»

28 – 29 жовтня 2021 року  в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулась онлайн-конференція, присвячена актуальним проблемам функціонування бізнесу в сучасних трансформаційних умовах. Проблема існування та розвитку бізнесу в ситуації сучасного простору, обтяженого загрозами всесвітньої пандемії та потребами швидкої адаптації, змін, співмірних ритму сучасного життя є надзвичайно важливою.

Continue reading

Вітаємо викладачів Факультету економіки та менеджменту!

Почесні відзнаки з нагоди 60-річчя Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
отримали викладачі Факультету економіки та менеджменту: завідувачка кафедри бухгалтерського обліку та аудиту, к.е.н., доцентка Білоус Ольга Степанівна, завідувачка кафедри менеджменту та адміністрування, д.е.н., професорка Кирич Наталія Богданівна, професорка кафедри економіки та фінансів, д.е.н., доцентка Крамар Ірина Юріївна.
Вручав нагороди народний депутат України, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері Володимир Гевко
Щиро вітаємо наших колег!

Continue reading

Нові знання для освоєння майбутньої професії

Студенти спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з к.е.н., ст.викл. Подвірною Т.В. Tetiana Podvirna та к.е.н., доц. Химич І.Г. Iryna Khymych відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке є світовим виробником кабельно-провідникової продукції для автомобілів, а також підприємством з іноземними інвестиціями.

Continue reading

Перемога у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Пишаємося нашими студентами! ??? Бажаємо Mariana Pelcher успіхів та натхнення до наступних перемог!???

19 квітня 2019 року відбулося підведення підсумків, нагородження учасників та урочисте закриття II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», яка проходила у ТНЕУ.

Continue reading

ФЕМ перемогли у проекті “Ніч на болоті”

7-8- травня студенти Факультету економіки та менеджменту взяли участь у проекті “Ніч на болоті” і здобули одразу Дві Перемоги!
Взаємодія студдекана Мар’яни Пельчер (Mariana Pelcher), капітана команди Валерії Жарко (Valeriia Zharko) та учасників: Дмитро Тиж, Панченко Катя, Оринчак Ангеліна, Гринюк Іван, Іваник Наталя, Протасевич Юрій та Гуменний Андрій зробили те, що було неминучим – Перемогли!???

Continue reading

На крок ближче до майбутньої професії

Студенти спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з викладачами – к.е.н., доц. Наталією Тимошик, к.е.н., доц. Іриною Химич, к.е.н., ст.викл. Тетяною Подвірною відвідали Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк».

Continue reading

Кафедра економіки та фінансів ТНТУ ім. І. Пулюя — це ВАШ КЛЮЧ ДО УСПІХУ, адже тут працює потужна і дієва команда однодумців!?‍??
Сьогодні на кафедрі підводили підсумки проведених заходів та відзначили активних учасників ІI-го Міжнародного студентського наукового форуму «Креативна економіка очима молоді» і ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції</B> «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах» .
?Студенти та викладачі ділилися враженнями за приємним чаюванням.☕️

Юлія Мосейко здобула титул першої віце-міс на 10-му ювілейному конкурсі краси “Міс Тернопіль 2019

Наша талановита студентка навчається одразу на двох спеціальностях – спеціальності 275 “Транспортні технології” (денна форма) та спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” (заочна форма).?

Continue reading