Урочисте вручення дипломів магістрам Факультету економіки та менеджменту

7 лютого в читальній залі Тернопільського національного університету відбулось урочисте  вручення дипломів магістрам Факультету економіки та менеджменту.

Цьогоріч випускниками магістратури стало 95 студентів денної форми навчання, з них дипломи з відзнакою отримало 39 студентів та 71 студент заочної форми навчання, 12 дипломів з відзнакою!

Щирими словами втіхи та гордості розпочав свою вітальну промову Ректор Тернопільського Національного університету ім. І. Пулюя Петро Володимирович Ясній, висловлюючи свою впевненість в успішному Майбутньому випускників Факультету менеджменту та економіки. Попри будь-яку відстань, яка може відділяти наших колишніх студентів від Альма-матер, двері Університету завжди відкриті для них, – запевнив Ректор.

Почесними гостями урочистої події стали: заступник міського голови Леонід Бицюра, духовний капелан університету отець Ярослав Шевчук, голова регіональної Ради підприємців Тернопільської області  Володимир Гевко та Software developer компанії Forte Group, Віталій Бицка. Кожен з них привітав випускників, зазначаючи на найважливіших моментах того майбутнього, яке очікує це покоління спеціалістів: на управлінських якостях та вольовому прагненні перемагати, бути кращим, розвивати закладену університетом базу умінь, компетенцій; на духовних принципах та потребі залишатись людиною попри найскладніші перепони; та на найважливішому – розумінні мети, задля якої магістри Тернопільського національного університету наполегливо йшли всі ці роки.

Слова вітань на урочистості підтримали емоційні виступи вокалісток факультету Сабіни Марцішко, Наталі Кустуровської, Адріани Гарматюк, а ведучі Вручення, Софія Боднарук та Дмитро Якимець символічно отримали повноваження до повноправного проведення заходу від незмінного ведучого 2013-2018 років, а тепер також магістра-випускника, Михайла Осадчука, який сказав надзвичайно пронизливу та щиру промову.

Історія Університету буде зберігати яскраві спогади про усіх своїх випускників, а надто про відмінницю навчання та активну громадську активістку Оксану Пантелімон, відмінницю навчання та організаторку СтудМіс Ольгу Дембіцьку (Стефанів) танцювальний колектив Studdens та їхніх прекрасних учасниць Оксану Королюк та Ірину Біліцу, активного учасника студентського самоврядування Олександра Терешко, талановиту організаторку Шевченківських вечорів Ольгу Черниш, надзвичайні соло Зоряни Реки.

Дякуємо усім Випускникам, їхнім батькам та гостям, які зібрались задля цієї знакової події, а надто професорсько-викладацькому складу факультету менеджменту та економіки за такий достойний випуск спеціалістів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *