Квесті-Посвята першокурсників “Легкий старт”

Шалені пригоди першокурсників ФЕМу у Квесті-Посвяті “Легкий старт” від команди студдекана Mariana Pelcher. Дивіться і не кажіть, що не бачили! Вони живі, вони мега креативні, відкриті та кмітливі – вони суперові, наші Першачки??? Ви бачили їх у вівторок, 27 листопада у першому та другому корпусі ТНТУ, коли вони мчали від завдання до завдання, щоб здобути свій особистий титул.

Вони розгадували карколомні ребуси, складали пазли з епізодів та цитат, були акторами, моделями, фотографами?? Пройшли усіма захоплюючими випробовуваннями, зустрілись із керівництвом Факультету та пізнали їхнє Alter ego у кумедній презентації?? І, нарешті, склали свою щиру Присягу справжнього Студента Тернопільського національного технічного університет імені Івана Пулюя!???
Чотири команди боролись за різні номінації: Команда “БЕМС” (гр.БА, БМ), “Форсаж” (ПО,ПФ), “Комета” (БП), Економани (ПК), “Бібліотекарі” (ПМ) та “Помаранчеві підприємці”. ?
В чесній боротьбі перше місце виборола команда ФБР у номінації “Кращий лідер”, група БП у номінації “Спортмайстер”, БЕМС у номінації “Спритність”. “Креативність” взяли учасники команди ПК, в номінації “Оригінальність” – ПМ, “Ерудити” – ПО, ПФ.?‍??‍?
Вітаємо Вас у наших лавах, дорогі першокурсники! Легкої вам Сесії та Плідного Навчання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *